Webdeyakala | İletişim | Sitemap eniyi android telefon hangisi sizce sizin için inceledik buyrun sonuçlar (My Note II) - android apk hilesi indir,android hile indir,android oyun hilesi

eniyi android telefon hangisi sizce sizin için inceledik buyrun sonuçlar (My Note II)


Eniyi android telefon Hangisi

 Bu konuda büyük tartışmalar yapılıyor. Sizler için en iyi Android telefonları listeledik. Gerekçeler ve özellikleriyle en iyi Android işletim sistemli telefonlar yazımızda…

Bu yazının yazılmasında en önemli etkenin Android’in IOS gibi sadece bir markaya hizmet vermiyor oluşudur. Dünya telefon piyasasının %80’ine hükmetmesi kullanıcıların kafasının karışmasına neden olabiliyor. Burada bu karışıklığı biraz olsun giderilmesi amaçlanıyor.
Elde bu kadar fazla seçenek ve ekran genişliği, işlemci gücü, dizayn ve maliyet gibi birçok farklı faktör değerlendirilip, oylama ile yapılması dolayısıyla gayet nesnel bir sıralama olduğunu söylemek gerekir.
Evet bir çok farklı noktadan ele alınan yüzlerce Android telefonun sıralaması;
 Arabanızı Baştan Yaratıyoruz

10. Samsung Galaxy S4 Mini

Galaxy S4 mini
Küçük S4 olarak anılan, 4.3 inç ekranı ile görüntü kalitesi, performans, çözünürlük olarak S4’den gözle görülür bir fark olduğu ortada.1,5 GB RAM ve 1,7 GHz işlemcisi de performans bazlı baktığımızda gayet yeterli bir donanım olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S4 Mini Hakkında İzlenimlerimiz

Bu ürün sadece fiziksel olarak S4’den daha düşük seviyede değil aynı zamanda performans açısından da aşağı seviyede ama tabi ki buna göre talep edilen miktar da değişiyor. Bu miktara göre çok etkili ve güzel bir ürün. Biraz daha düşük seviyede ücret verebilecek potansiyele sahip müşterilere hitap ediyor.

9. Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia Z Ultra gerçekten incelik ve teknolojik açıdan övülesi bir telefon. Kamerası mükemmel, su geçirmez olması farklı ve hoş bir özellik ayrıca işlemcisi Snapdragon 800 gerçekten güçlü sayılabilir. Buna ek olarak 6.4 inçlik ekranı tamamen teknoloji ve Sony’nin uygulamaları ile dolu. Burada dikkat edilmesi gereken kısım ekran genişliği 6.4 inçlik boyutlarda olması tablet olarak ödül almasını sağladı. Yani bir telefon için biraz büyük sayılabilecek bir ekran genişliğine sahip.

Sony Xperia Z Ultra Hakkında İzlenimlerimiz

Xperia Z Ultra gerçekten büyük. Bu sebepten  bu telefonu ya seversin ya nefret edersin. Telefonun gerçekten mükemmel bir dizaynı var. Özellikleri ve işlevlerine bakarsak tablet olarak da kullanılabilir. Buna karar vermek için bu telefonu elinize alıp bir deneme yapmanız,rahatlığına bakmanız lazım.
 Arabanızı Baştan Yaratıyoruz

8. Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1
 şuan piyasa da bulunanlar arasında daha da fazla üst sıraları zorlaması gereken bir ürün. 20.7 megapiksel kamerasının yanına G Lens teknolojisi de eklenince ister yağmurda ister çamurda mükemmel fotoğraflar çekmenizi sağlar. Bunun yanında Snapdragon 800 işlemcisiyle de hızı hissetmenizi de sağlar
Birden çok renk seçeneği sunması dolayısıyla ödenecek fazla ücretleri daha makul gösteriyor.

Sony Xperia Z1 Hakkında İzlenimlerimiz

Bu sıralama sizi yanıltıp da sıralamada önünde bulunan diğer telefonlardan bir farkı varmış gibi, düşünmeyin. Belki de kamera konusunda diğer telefonlardan karşılaştırılamayacak kadar iyi bir telefon. Eğer güzel bir reklamı yapılırsa kesinlikle ilk 5 de olacaktır. Bu sebepten biraz hayal kırıklığını uğramış durumdayız.

7. Google Nexus 5

Google Nexus 5
 Google tarafından yapılması nedeniyle tam bir Android telefon. Full HD 4,95 inçlik ekranözelliklerin yanı sıra 4 çekirdekli işlemcisi ve 2 GB RAM’ı da mevcut. Bu özellikleri sayesinde birçok müşterisini fazlasıyla tatmin etmiş vaziyettedir.
Bunların yanında en önemli dezavantajını batarya ömrü olduğunu söylememiz gerekir, tüm gün boyunca sıkıntı çekme sansınız yüksek. Buna ek olarak 8MP kamerası da standart bir kullanım sunuyor bu sebeplerden dolayı en iyi olması için bu eksiklerini daha tölere edilebilir boyuta taşıması lazım.

Google Nexus 5 Hakkında İzlenimlerimiz

Eğer gerçekten üst kalite bir Android telefon almak istiyorsunuz ama bütçe açısından Samsung S4 veya HTC alacak kadar iyi durumda değilsiniz. Nexus 5 bu şartlar altında hoş bir seçenek olarak aklınızda bulunması lazım.

6. Samsung Galaxy Note 3

Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3 gerçekten hayat veriyor denecek bir telefon. Farklı özelliklerin bir araya gelmesi ile oluşmuş. Ekran genişliği dolayısıyla kullanımında birçok farklı özellik eklenmiş
Ekran birçoklarına göre büyük gelebilir ama Full HD Süper Amoled teknolojisi ile web sitelerinden, filmlere her şey en üst seviyede izlerken farkı çok net bir şekilde hissediliyor.
Açıkçası bizi en fazla etkileyen kıstasın batarya ömrü olduğunu söylemeliyiz. Tüm gün boyunca en üst seviyede kullanmamıza rağmen hala bu kategorideki telefonlar için çok fazla batarya ömrü vardı.

Samsung Galaxy Note 3 Hakkında İzlenimlerimiz

Şuanda Galaxy Note akıllı telefonlar içinde en iyisi olan 3, eğer görünüş, güç ve birçok farklı özelliği bir arada arayanlar için çok iyi bir seçenek.

5. HTC One Mini

HTC One mini
Samsung’un yaptığı gibi küçültme stratejisini HTC One mini çıkartarak yaptı. HTC One‘ı küçültürken hem performans hem içindeki performans konusunda azaltmaya gitti. Bu bağlamda fiyatı da azaldı.
HTC One’da bulunan mükemmel bir ses kalitesine sahip olması, yüz yüze konuşmadaki netlik ve düşük ışıkta da ultrapixel özelliği ile çok net fotoğraflar çekmesi belki de en ilgi çeken noktalardır. Buna ek olarak kasasının alüminyum olması hem hafiflik hem sağlamlık açısından önemli bir ayrıntı.
Bu ürünün fiyatı kesinlikle ucuz sayılmaz ama telefon ile fiyatı kıyasladığımızda normal sayılabilecektir.

HTC One Mini Hakkında İzlenimlerimiz

Kasası normal HTC One ile aynı olmasına rağmen performans konusunda biraz farklar mevcut. 4,3 inç ekran küçük sayılmaz, kullanıcılarına göre normal boyutlarda.

4. Motorola Moto G

Motorola Moto G
Moto G 4,5 inçlik 720p ekran,1.2GHz 4 çekirdekli işlemci1GB of RAM ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi5MP kamera8GB veya 16GB hafıza seçeneklerinin yanında bağlantı olarak Wi-FiBluetooth ve GPS bu özellikleri telefonu orta seviye bir telefon yaparken bir yönü ile de birinci sınıf bir telefon yapıyor. Bu da tabi ki fiyat yönü, sıralamaya alınan diğer telefonlarla fiyat konusunda ciddi farklar mevcut, bu sebepten dolayı eğer orta halli bir telefon olsun ve cebimde sarsılmasın diyorsanız Motorola Moto G bu özellikleri ile tam size göre.

Motorola Moto G Hakkında İzlenimlerimiz

Eğer fiyat konusunda en iyi Android telefonuna sahip olmak istiyorsan bu telefon fiyat-performans bazlı baktığımızda Moto G ile yarışamazlar.

3. Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4
2012 yılına kadar çok büyük bir satış rakamına ulaşamayan Samsung, 2012’den beri dünyada en fazla satış yapan cep telefonu yapan şirket olmasında Galaxy serisinin çok büyük parmağı olduğunu belirtmek lazım.
Galaxy S3 ile Galaxy S4 arasında ciddi bir fark olmadığı çok net bir şekilde anlaşılıyor ama küçük ayrıntılar iki telefonu birbirinden çok fazla ayırıyor. Bu sebepten kullanıcıların ilgisi S3′den sonra S4’de de devam ediyor.
S4’ün çok keskin ekranı, yüksek piksel kamerası, uzun süre kullanılan şarjı ve kaygan kullanıcı ara yüzleri bir akıllı telefonda olması gerekenden fazlasını ifade ediyor. Bu sebepten kullanıcılar tarafından bu kadar fazla tutuluyor.
Bu özelliklere sahip telefonu kullanmak normal olarak biraz pahalı ama bir iPhone ile kıyaslandığında sıralanan özellikler ucuz kalıyor.

Samsung Galaxy S4 Hakkında İzlenimlerimiz

Tartışılmaması gereken şey, herhalde bu zamana kadar yapılmış en iyi akıllı telefon olduğudur. Bu ürün bir tüketicinin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.
Açıkçası çok fazla bir yenilik gelmemesine rağmen hala hayal sınırlarımızın sonunda yapılıyor olması bu telefonu çok cazip kılıyor.

2. LG G2

LG G2
LG Optimus G ile gecen yıl bir başarısızlık yaşamasından sonra bu yıl G2 ile çok farklı bir şekilde pazara girdi
G2’nin pazara bu kadar farklı girmesinde en önemli etkenleri ekran ve performanstaki gelişmelerdir. Buna 5,2 inçlik 1080p çıkış veren ekran, sınıfının en iyisi Snapdragon 800 serisi ile 2 GB RAM eklenmesi gösterilebilir.
LG G2 kullanıcılarının kusursuz levha gibi ekranına şaşıracakken, güç düğmesinin telefonun arkasında ortada olduğunu görmeleri çok sıra dışı bir tasarım olarak daha çok şaşırttı..
Bir başka göz ardı edilemeyecek gelişme de kamerada yaşandı. Buna ek olarak bataryada geliştirilerek çok fazla şarj harcayacak özellik konulmasına rağmen daha fazla pil ömrü sağlandı.

LG G2 Hakkında İzlenimlerimiz

Son yıllarda yaptığı başarısız hamlelerden ders alan LG, Temel performanslarda mükemmel bir verimlilik ile çalışan, buna ek olarak tasarımında da yaptığı ilgi çekici değişimler sayesinde şuanda piyasa bulunan Android telefonlar arasında G2’yi en iyiler arasına sokmayı başardı

1. HTC One

HTC One
Evet, geldik şuanda piyasada bulunan en iyi Android telefon modeline, aslında bakarsanız birçoklarına göre şuanda tüm piyasada bulunan en iyi akıllı telefon olan. HTC One
Aslında bakılırsa S4 e LG G2’den çok fazla ekstra bir şey yapmadan bu unvanı aldı ama bunu almasında bu iki telefon arasındaki farklar o kadar küçük ama etkili ki kimse bu konudaki liderliğine bir itirazda bulunmadı. Tüm kasasının alüminyumdan yapılması, Full HD ekranı, Ultrapixel kamerası ışıksız alanlarda çok geniş açı ve uzaklığı net bir şekilde çekim yapması buna ek olarak Jelly Bean işletim sistemi aradaki farklardan sadece birkaçı. Yaptığı yenilikleri pazarda çok etkili kullanması da HTC One’ı birinci telefon olmasında etkisi tartışılamaz.

HTC One Hakkında İzlenimlerimiz

Telefon da güç, güzellik, kendine hakimlik gibi özelliklerin hepsi bir araya gelmiş. HTC diğer telefon şirketleri çok sıra dışı yenilikler yapıp, telefonlar çıkartmadıkça kanıtlamış olduğu kalitesiyle uzun süre daha teknoloji önderliği yapacak gibi görünüyor.
Share this article :
Etiketler:

Yorum Gönder

 
Webdeyakala | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.