Webdeyakala | İletişim | Sitemap best android apk games ios games 2014, 2014 ün en iyi android oyunlar ios oyunlar part 2 apk - android apk hilesi indir,android hile indir,android oyun hilesi

best android apk games ios games 2014, 2014 ün en iyi android oyunlar ios oyunlar part 2 apk


Eğer hep bir sonraki oyunları bekleyenlerden ve telefonda oyun oynamayı sevenlerdenseniz eğlenceye sınır tanımaya gerek yok. Bazı popüler oyunları ücretsiz de indirebilirsiniz. İşte kesin olması gereken 20 android oyunu.
1-Candy Crush Saga android apk hile indir
En çok oynanan Facebook oyunu Candy Crush, iPhone ve android’s ücretsiz indirmek mümnkün. Oynadıkça bağımlılık yapan bu oyunda aynı renkleri bir araya getirerek şekerleri patlatmak gerekiyor. hilesine de bir önceki baslığımızdan takip edebilirsiniz..

2-Draw Something android apk hile indir
Karşıdaki oyuncuya belirli bir objenin resmini çizerek tahmin etmesini bekliyorsunuz. Acaba hangi oyuncu daha iyi çizip objeyi ipucu olmadan bilecek?
3-Diamond Dash android apk hile indir
Facebook bağlantılı oyunda haftalık turnuvalar yaparak heyecanı arttırmak mümkün. Sadece aynı renkleri yan yana getirip patlatmak ve sihirli güçleri açmak gerekiyor.

4- Bucketz
Sınırlı gün için bedava olan bu oyunda kovaların içine havaya atılan eşyaları atıp dengede tutmak işin en önemli kısmı. Geri kalan süprizler ise ilerleyen bölümlerde.

En iyi 20 android oyunu android apk hile indir

5- Flow android apk hile indir
Beyni çalıştırmaya yarayan oyunda aynı renkteki noktaları birleştirmek ve boşta kutu bırakmamak önemli. Bölümlerde gittikçe zorlaşıyor ve hamleler sayılıyor

6- Hay Day android apk hile indir
Her yaşta insana bağımlılık yapan bu oyunda kendinize ait tarlanız oluyor ve ürün yetiştirmek, satmak sizin elinizde. Facebook bağlantılı bu oyunda seviye atladıkça yeni ürünler açılıyor.

15- Temple Run android apk hile indir
Arkanızda kovalayan canavarlardan kaçarken ne kadar ileri gidebilirsiniz? Farklı versiyonlara sahip olan bu oyunda oturduğunuz yerden maceraya dalıyorsunuz.

16- Fruit Ninja
Meyveleri ne kadar seviyorsunuz? Tek el hareketiyle meyveleri kesmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Önemli olan kısa zamanda en yüksek skoru elde etmek.





Share this article :
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

 
Webdeyakala | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.